torstai 6. marraskuuta 2008

Tiedustelupalvelut 020202, 118 ja 112


Eilen aamulla selvisi Yhdysvaltain uusi presidentti ja päivän mittaan on kohistu siitä, että hänet yritetään murhata. Fidel Castrohan jo lokakuun puolessa välissä ehti ihmetellä, ettei Obamaa ole jo salamurhattu.

Suomi24:n ja Vauva -lehden Castro-Obama keskusteluja vilkaistuani melkein jo vaihdoin aihetta, huono olen trollauksia erottamaan ja joistakin on kehittynyt vuosien saatossa erinomaisen hienoja keskustelujen manipuloijia. Joskaan mainitut kaksi eivät niihin kuulu.

Castrolla lienee, Jasser Arafatin edesmentyä, käytössään maailman parhaat tiedustelupalvelut. Hänen 020202, 118 ja 112 tietävät kertoa missä Yhdysvalloissa mennään.

- On ihme, että demokraattien ehdokas ei ole kokenut samaa kohtaloa Martin Luther King tai Malcolm X tai muut, jotka vaalivat unelmaa tasa-arvosta ja oikeudenmukaisuudesta.

Pian Castron lausunnon jälkeen Yhdysvalloissa kerrottiinkin, että tiedustelupalvelu CSI oli saanut estettyä Obaman salamurhan. Ilmeisesti toinenkin sellainen on jäänyt suunnitelmaksi.

Salamurhan yrityksen paljastumisella on saattanut olla ratkaiseva vaikutus vaalien lopputulokseen. John McCain profiloitui sotasankarina, joka oli joskus hamalla 1800-luvulla isänmaan tappioksi kääntyneessä talvisodassa melkein menettänyt henkensä.

Vastaehdokas Obama oli laittanut päänsä pölkylle jo ehdokkaaksi asettumalla.

Huisia.


***

Iloitkaa! Camelot on palannut!

Meitä eniten yhdistävä asia on ennen kaikkea se, että me kaikki asutamme tätä samaa pientä planeettaa. Hengitämme kaikki samaa ilmaa. Kannamme kaikki huolta lastemme tulevaisuudesta. Ja kuolemme kukin vuorollamme. (John F. Kennedy 1963)


(kuvassa Oulun Rotuaarin kunnallisvaalikampanjointialue. Se on ollut eristettynä vaaleista lähtien. Eristys loppunee, kun valitusaika vaalien tuloksien vahvistamisesta päättyy ensiviikon keskiviikkona)

Ei kommentteja:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Viimeisimmät kirjoitukset